Az Alapítványról

Elérhetőségeink

Minden az Alapítvány munkájával kapcsolatos információért forduljon irodánkhoz.

1132 Budapest, Nyugati tér 5., I. emelet. (27-es kapucsengő)
Telefon: (06-1) 218-8110
Telefax: (06-1) 218-8120
E-mail: alapitvany@psoriasis.hu
MKB Bank 10300002-10686722-49020010


Az alapítvány céljai

A Magyar Psoriasis Alapítvány 1999. áprilisban alakult meg. Legfontosabb célja a psoriasisos betegek széleskörű segítése, helyzetük javítása, a betegség megismertetése, a betegek önszerveződésének elősegítése, a gondozásban közreműködő szakemberek továbbképzésének támogatása, a pikkelysömörrel kapcsolatos kutatások fejlesztése.

Igyekszünk összegyűjteni minden rendelkezésre álló információt a betegségről, a kezelési lehetőségekről, az eddigi tapasztalatokról, az új eredményekről, és mindezt eljuttatni a betegtársaknak.

Az alapítványi irodában psoriasis szakrendelőt működtetünk Dr. Berecz Margit bőrgyógyász szakorvos vezetésével. (Rendelés minden kedden és csütörtökön 15-18 óráig, előzetes időpont-egyeztetés után.)

Minden tagunknak lehetősége van egyéni tanácsadás igénybevételére az életmóddal, az otthoni öngyógyítás technikájával és a napi kezeléssel kapcsolatos kérdésekben, valamint egyéb a betegséggel összefüggő problémák megoldásában. A tagok részt vehetnek tudományos kutatásokban, terápiás kísérletekben, melyek a psoriasis kezelésére, tünetmentesítésére irányulnak, megismerhetik a legújabb tudományos eredményeket. Együtt biztosan könnyebb, addig is míg a végleges gyógymódot meg nem találják.

Sok szeretettel várjuk tagjaink közé!


Alapító
Varga Imre

Kuratórium elnöke
Mikes György

Irodavezető
Vargáné Kiss Zsuzsanna

Vezető orvos
Dr. Berecz Margit