Psoriasis: a meztelen igazság

A Magyar Dermatológiai Társulat idén csatlakozott a nemzetközi szinten nagy sikereket elért “Psoriasis: a meztelen igazság” nevű kezdeményezéshez, amelynek hazai adaptációjaként Magyarország 8 különböző nagyvárosába juttatja el a psoriasisos emberek küzdelmes életét bemutató “Psoriasis: a meztelen igazság” című fotókiállítást. A Társulat célja, hogy segítse a betegek könnyebb társadalmi integrációját, valamint reményt és erőt adjon nekik a psoriasis elleni harcban.

A Föld több országát is bejárt kiállítás olyan psoriasisos emberek esetét mutatja be, akik büszkén léptek elő a betegség árnyékából és mutatták meg testüket Ralf Tooten elismert fotóművész lencséjén keresztül az egész világnak. A betegek bátorítani szeretnék társaikat, hogy keressék a számukra legmegfelelőbb kezelési megoldást, és ne rejtőzzenek el a külvilág elől.
A kiállítássorozat 2011. március 10-én 11:00 órakor nyílt meg a budapesti Duna Plaza bevásárlóközpontban. (1138 Budapest, Váci út 178.)

A kiállítás havonta új helyszíneken jelentkezik: áprilisban a Pécs Plaza; májusban a szombathelyi Savaria Plaza; júniusban a veszprémi Balaton Plaza; júliusban a Kaposvár Plaza; szeptemberben a Szeged Plaza; októberben a Debrecen Plaza; november elején pedig a Miskolc Plaza biztosítja a helyszínt.

Bővebb információ: www.meztelenigazsag.hu